Workshop: Skrivecup 2019/20 og kreativ skrivning

Lad dine elever lege med sproget, gendigte litterære klassikere og konkurrere med deres kreative performances. Samarbejd med dine kolleger om at gøre kreativ skrivning til en synlig dynamisk proces, der fejrer danskfaget.

I dette inspirationskursus præsenteres de didaktiske ideer bag den landsdækkende konkurrence i kreativ skrivning: SkriveCup. Kurset giver didaktiske input om kreativitet i de humanistiske og kreative fag og selvfølgelig masser af tips og undervisningsideer til at undervise i kreativ skrivning og litterær performance. Læs mere om konkurrencen på www.skrivecup.dk

I kursets workshop-del udsættes lærerne selv for skriveøvelser, og der ideudvikles på, hvordan årets konkurrence-tema kan behandles gennem forskellige litteraturhistoriske og sproglige forløb. Endelig får deltagerne en færdig køreplan til, hvordan man kan arrangere lokale SkriveCup-inspirations-dage og skolefinaler. 

Målgruppe
Dansklærere på hf, stx, hhx og htx, der påtænker at deltage i SkriveCup eller har brug for inspiration til arbejdet med kreativ skrivning.

Tid og sted
25. oktober 2019 kl. 12:00 - 15:30, på Egaa Gymnasium, Mejlbyvej 4, 8250 Egå

Pris
Kr. 500,- ekskl. moms

►Tilmeldingsfristen er overskredet.

Kontakt
Spørgsmål til SkriveCup og workshop kan rettes til Katrine Haaning: kh@egaa-gym.dk 26250513. 


SkriveCup-konkurrencen 2019/20
Læs mere om, hvordan du tilmelder din klasse til SkriveCup-konkurrencen 2019/20