Vores.net. Lærervejledning

Vores.net. Lærervejledning

Af Henrik Poulsen
ISBN: 
9788779965539
Målgruppe: 
7.-10. klasse

***GULE TILBUD!***
​(Til og med 31. januar 2021)

Lærervejledning til Vores.net

Vores.net giver elev såvel som lærer overblik over de brugerdrevne medier og kan både fungere som grundbog og som en fortællende opslagsbog.

Levering 1-3 dage
Kr. 40,00
Medlemspris: Kr. 40,00 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

Vores.net. Lærervejledning er tænkt som en støtte for læreren i undervisningen i brugerdrevne medier i dansk i udskolingen og giver forslag til hvordan undervisningen kan tilrettelægges. Læreren får et overblik over den moderne mediekultur og bliver opdateret på det mediefaglige felt.

Der stilles skarpt på det omfattende paradigmeskift fra de mere traditionelle medier som fx bog og tv til de nye brugerdrevne medieplatforme som fx Wikipedia og YouTube. Vejledningen rundes af med pædagogiske råd og forslag til videre læsning.

Du kan hente supplerende materialer til både elever og lærere, samt finde gode links, forklaringer og ekstra opgaver til flere af kapitlerne på siden "Rundt om Vores.net"

ISBN: 
9788779965539
Antal sider: 
32
Årstal: 
2012
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.14

Vores.net er en selvstændig fortsættelse af mediebogen. Til bogen hører der udover en lærervejledning en webside, der understøtter bogen. Her er der links og yderligere materiale til de enkelte kapitler samt videointerviews med Merete Pryds Helle, der i sit forfatterskab ofte gør brug af de brugerdrevne platforme. Klik her.