Forside / Tidsskrifter
DANSK Bog hylde til billeder og bøger

DANSK

DANSK formidler aktuelt fagligt og teorier og praksisbaserede erfaringer der kan bidrage som inspiration til undervisningspraksis i danskfaget i hele grundskolen. Bladet indeholder temaartikler, debat og seneste nyt om Dansklærerforeningens aktiviteter for folkeskolelærere og lærerstuderende der er medlemmer af Dansklærerforeningen.

DANSK har et oplag på ca. 5.000 samt et lbby-særnummer med et oplag på 600. Tidsskriftet udgives på Dansklærerforeningen og udkommer fire gange årligt (marts, juni, oktober og december). 

Med et medlemskab af Folkeskolesektionen eller Sektionen for læreruddannelse får du gratis abonnement på DANSK.

DANSKNOTER Bog hylde til billeder og bøger

DANSKNOTER

DANSKNOTER er et fagtidsskrift for undervisere i de gymnasiale uddannelser samt et kulturtidsskrift hvor danskfaget og danskfagets placering i offentligheden er til diskussion og refleksion. Bladet kan tilbyde fagfællebedømmelse på artikler, hvis det ønskes.

DANSKNOTER udgives af Dansklærerforeningen. Tidsskriftet udkommer fire gange årligt (marts, juni, oktober og december) med et oplag på ca. 3.000 eksemplarer. 

Med et medlemskab af sektionen for stx & hf eller sektionen for hhx, htx, eux og eud får du gratis abonnement på DANSKNOTER.