Bliv medlem

Er du dansklærer, så bør du overveje et medlemskab af Dansklærerforeningen!
Som medlem af Dansklærerforeningen, kan du dele dit engagement i danskfaget med andre dansklærere og være med til at støtte Dansklærerforeningens arbejde. Du opnår derudover en række medlemsfordele:

 • Medlemsbladet DANSK eller Dansknoter fire gange om året som en del af dit kontingent
 • Rabat når du deltager i foreningens kurser, konferencer og andre arrangementer
 • 60 % rabat når du forudbestiller nye udgivelser fra Dansklærerforeningens Forlag (læs mere under Bogpakke)
 • 25 % rabat på ét eksemplar af alle udgivelser fra Dansklærerforeningens Forlag
 • Adgang til undervisningsforløb
 • Nyhedsbreve med ideer, inspiration og nyheder om danskfaglige aktiviteter
 • En forening, der varetager danskfagets interesse – også fagpolitisk

Se mange flere fordele længere nede på siden.

Pris
Et ordinært medlemskab koster kr. 475 om året. Er du studerende, pensionist, arbejdsledig eller bare interesseret i at følge med, skal du betale kr. 135 om året.

Meld dig ind
For at blive medlem skal du blot udfylde denne ►INDMELDELSESFORMULAR. 
 

Se denne video om hvad du får ud af et medlemskab af Dansklærerforeningen


Vi har lavet en liste med 11 fordele ved et medlemsskab:

 1. Du bliver medlem af et fælleskab, der arbejder på at skabe gode danskfaglige aktiviteter, de bedste læremidler, relevant efteruddannelse, inspiration til din undervisning, idéudveksling mellem dansklærere og indflydelse på de politiske beslutninger, der vedrører dit daglige arbejde.
   
 2. Fællesskabet dækker bredt: Grundskolen, de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelserne og læreruddannelsen.
   
 3. Du får inspiration og videndeling gennem foreningens to tidskrifter: DANSK til grundskolen og læreruddannelsen og DANSKNOTER til de gymnasiale uddannelser. Begge tidsskrifter udgives 4 gange årligt.
   
 4. Du får dit eget foreningsforlag, som giver dig 60 % rabat ved forudbestilling og køb af nye udgivelser. Du kan vælge frit fra en lang liste af nyheder hvert forår og hvert efterår, eller du kan automatisk få en fuld pakke til dit undervisningsområde leveret to gange om året.
   
 5. Du kan også vælge en bog, som er udgivet i en tidligere bogpakke, og så får du 25 % rabat på denne titel.
   
 6. Dit foreningsforlag har vundet en stribe priser, og det er kendetegnende for udgivelserne, at de er udviklet af praktikere, som forholder sig til din virkelighed og laver læremidler, som er relevante og giver mening for dig – læremidler udviklet af undervisere til undervisere!
   
 7. Du får adgang til en lang række gratis undervisningsforløb via vores hjemmeside.
   
 8. Du får fri adgang til de supplerende undervisningsmaterialer, som forlaget løbende udvikler til udgivelserne, og som du kan hente på foreningens hjemmeside.
   
 9. Du får rabat på relevant efteruddannelse, når vi tilbyder danskfaglige kurser. Foreningen tilstræber altid at tilbyde relevante og aktuelle kurser i hele landet. Foreningen afholder ca. 75 kurser og seminarer årligt.
   
 10. Du kan desuden sammen med dine kolleger få et lokalt baseret kursus, hvor oplægsholdere giver inspiration til undervisningen på jeres skole, men du kan også vælge at tage på et kursus, hvor du sammen med kolleger fra andre skoler kan få ny viden til din undervisning.
   
 11. Du får adgang til foreningens danskfaglige konsulent på grundskoleområdet. Som medlem kan du kontakte konsulenten ang. tilrettelæggelse, gennemførsel og evaluering af din undervisning, spørgsmål til årsplaner, regler, prøver, nye forenklede fælles mål og meget mere.


Se også MEDLEMSTILBUD

Se også MEDLEMSVILKÅR